Diensten


Gerssen onderscheidt zich in zijn diensten in zowel de breedte als in de diepte. Vanuit de basis elektrotechniek zijn er raakvlakken met tal van installaties waarbij wij u ook van dienst kunnen zijn. Daarnaast willen wij u met meer van dienst zijn dan een standaardoplossing. Met zeer goede kennis, goed opgeleid personeel en een continue zoektocht naar verbetering gaan wij mee in de nieuwe ontwikkelingen en leveren wij binnen elke dienst maatwerk voor onze klanten.

Elektrotechniek

Een betrouwbare en veilige installatie is de basis van een goede elektrotechnische installatie. Hiervoor voldoen wij aan alle eisen en voorschriften en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Onderdeel van de installaties zijn verlichting, krachtinstallaties en verdeelinrichtingen.

Data installatie

Communicatie is van groot belang. Bekabelingssystemen voor uw netwerk maken deel uit van een elektrotechnische installatie. Dat moet technisch gezien in goede banen worden geleid. De data installatie (het netwerk) is de verbinding in uw organisatie. U moet daarom volledig op deze data installatie kunnen vertrouwen.

Wij ontwerpen en installeren graag de data installatie voor uw situatie.

Toeganscontrole en inbraakbeveiliging

Toegangscontrole bepaalt wie, waar en wanneer naar binnen mag. U wilt er zeker van zijn dat u bepaalt wie er naar binnen mag of dat alleen bevoegden in bepaalde ruimten kunnen komen.

Brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Met een brandmeld- en ontruimingsinstallatie bent u in staat mensen, gebouwen en goederen te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van een brand. Wij adviseren en installeren dergelijke installaties voor elke specifieke toepassing.

Zonnepanelen

Het bewustzijn van een duurzame energievoorziening wordt steeds groter. Met zonnepanelen zet u zonlicht om in elektrische energie dat u direct zelf kunt benutten, op kan slaan of kunt terugleveren aan het elektriciteitsnet. Wij hebben kennis en ervaring in het plaatsen en aansluiten van pv-installaties. Daarnaast kunnen wij u adviseren in mogelijke subsidies en terugverdientijden van uw zonne-installatie.

Regeltechniek

Een goede regeltechnische installatie is van belang voor het aansturen en controleren van uw systemen. Wij ontwerpen, installeren en monteren regelkasten en -panelen.

Energiebesparende verlichting

Bij een duurzame uitstraling hoort energiezuinige verlichting. Wij hebben ervaring en kennis van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat energie nuttig wordt ingezet.