Inbraakpreventie

Gerssen Elektrotechniek is al vele jaren uw betrouwbare partner op beveiligingsgebied

Naar welke beveiligingsoplossing u ook zoekt, Gerssen Elektrotechniek heeft ’m in huis. Uw veiligheid is onze missie. Wij bieden zowel zakelijke als particuliere totaaloplossingen op het gebied van inbraak- en terreinbeveiliging, camerasystemen, brandbeveiliging, toegangscontrole en noodverlichting en zijn deskundig in verschillende branches.

Wij hebben jarenlang ervaring met betrouwbare, erkende merken zoals Hikvision, Dahua, Aviglon, NetworX, Satel, Honeywell Galaxy, Aritech. Hierdoor bieden we ook maatoplossingen voor uitbreiding van uw bestaande systemen en verzorgen we desgewenst ook het onderhoud.

Gerssen Elektrotechniek: VEB-gecertificeerd

Gerssen Eletrotechniek is al vele jaren een erkend VEB-gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Deze erkenning heeft als doel via onafhankelijk en deskundig toezicht het vertrouwen van de afnemers in de kwaliteit van de inbraakbeveiliging door certificatie te ondersteunen. Hierdoor kunt u bij Gerssen Elektrotechniek altijd uitgaan van veilige en betrouwbare beveiligingssystemen welke onderhouden worden volgens de geldende installatievoorschriften. Het VEB-keurmerk wordt getoetst op de volgende punten:

  • De bedrijfsvoering binnen Gerssen Elektrotechniek
  • De bedrijfsprocessen van Gerssen Elektrotechniek
  • De deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel
  • Het ontwerp en de aanleg van beveiligingssystemen
  • Het installeren en opleveren van beveiligingssystemen
  • Onderhoud van en storingen aan beveiligingssystemen