Over ons

Ruim 50 jaar Gerssen Elektrotechniek

In 1970 is ons bedrijf in De Meern opgericht.

In de loop der jaren heeft Gerssen Elektrotechniek zich ontwikkeld tot een bedrijf met een gedegen bedrijfsstructuur en een cultuur van klantgericht denken. Belangrijke ondersteuning zijn hierbij onze goed geoutilleerde bedrijfswagens, kantoor en magazijn.

Gecombineerd met goed opgeleid en gemotiveerd personeel en klantgericht denken is het mogelijk om doelgericht en gestructureerd te werk te gaan.

Kwaliteit is onze prioriteit

Kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Gerssen Elektrotechniek was een van de eerste bedrijven met het Kema ‘Waarborgcertificaat’, inmiddels vervangen door het huidige Dekra BRL 6000 certificaat

DEKRA

Onze kwaliteit is geborgd met de BRL6000 certificering. Hiermee bent u er van verzekerd dat wij werken met een door DEKRA gecertificeerd kwaliteitssysteem.

VCA gecertificeerd

Veiligheid is tevens een vanzelfsprekendheid. Gerssen Elektrotechniek is daarom VCA gecertificeerd. Bovendien beschikken de meeste medewerkers over het BHV diploma.

Als VCA* gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

Techniek Nederland

Gerssen Elektrotechniek is lid van de branche organisatie Techniek Nederland (VNI-Uneto). Techniek Nederland bied onder andere onze ondersteuning bij innovatie, opleiding en productontwikkeling.

VEB erkend beveiligingsbedrijf

De VEB staat voor betrouwbare beveiligingsbedrijven waarbij de veiligheid optimaal gerealiseerd is.